2e Historische Wandeling door Klazienaveen op zondag 15 januari 2017

veenarbeider met schip 1 de witte olifant

veenarbeider met schip 1 de witte olifantKlazienaveen – Na het succes van de eerste Historische Wandeling door Klazienaveen heeft de Stichting Historisch Klazienaveen de 2e wandeling vastgesteld op zondag 15 januari 2017.

Onder leiding van een gids wordt een ongeveer 2,5 uur durende wandeling gemaakt langs een groot aantal historische hoogtepunten in Klazienaveen. Gestart wordt in een groep van maximaal 20 personen.

Historische hoogtepunten

De kosten bedragen € 6,50 per persoon en dat is inclusief een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretjescake in Diner Café De Witte Olifant. Tijdens de wandeling wordt een flyer met de hoogtepunten van de wandeling uitgereikt en worden de historische hoogtepunten uitvoerig toegelicht. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor deelnemers om hun eigen verhaal te vertellen.

Deelnemers worden op zondag 15 januari om 13.30 uur ontvangen in De Witte Olifant. Na het nuttigen van een kopje koffie of thee start van daaruit vervolgens de wandeling.

Opgave

Opgave is mogelijk via via info@historischklazienaveen.nl en bij De Witte Olifant. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt (max. 20).

Kijk voor meer informatie op www.historischklazienaveen.nl of bel naar Jans Jagt (06 – 19 87 51 14) of Lammert Schoonewille (06 – 53 54 53 76).