9 juni huifkartocht langs de bruggen in Klazienaveen

Huifkartocht Klazienaveen

Op zondag 9 juni aanstaande houdt Stichting Historisch Klazienaveen 2 keer een leuke huifkartochten langs bestaande en voormalige bruggen in Klazienaveen.

De huifkartocht begint en eindigt aan het kanaal op de hoek Langestraat / Achter de Brandweer, tussen de ovonde en de Eben Haezerkerk in Klazienaveen. Van daaruit gaan we met de huifkar, die wordt voorgetrokken door een trekker, een rondje rondom en door Klazienaveen, langs de (voormalige) bruggen en kanalen van Klazienaveen. Dit zijn zowel bestaande als voormalige bruggen en kanalen die in Klazienaveen zijn of zijn geweest.

Koop hier je kaarten voor de huifkartocht op zondag 9 juni 2024

De huifkartocht

Onderweg vertelt een gids iets over elke brug die we tegen komen of die er is geweest. Tevens is er voor onderweg een hapje en een drankje aan boord.

De huifkartocht wordt 2 keer gereden. De eerste rit begint zondag 9 juni 2024 ‘s ochtends om 10:00 uur, de tweede rit begint ‘s middags om 13:00 uur. Elke rit zal naar verwachting zo’n 1,5 uur duren. Het begin en eindpunt is langs het kanaal op de hoek Langestraat / Achter de Brandweer, tussen de ovonde en de Eben Haezerkerk in Klazienaveen.

De huifkar is wind- en waterdicht, dus ook bij minder goed weer en/of regen kan de tocht gewoon worden gereden.

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 10,00 per persoon. De kaartverkoop start vrijdag 24 mei om 12:00 uur. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt (27 voor de ochtendrit, 24 voor de middagrit). Tickets kun je bestellen via onderstaande link:

Koop hier je kaarten voor de huifkartocht op zondag 9 juni 2024

Opstapplaats

Opstappplaats huifkartocht