Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Historische Avond: “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van De Zandtovenaar”

12 november 2021 @ 19:00 - 21:30

€5,00
De Zandtovenaar Gert van der Vijver

Historisch Klazienaveen organiseert op vrijdag 12 november haar jaarlijkse historische avond. Het thema van de avond is “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van De Zandtovenaar”.

In nauw overleg met Historisch Klazienaveen heeft de Zandtovenaar Gert van der Vijver, bekend van tv, een indrukwekkende film gemaakt over de veenkoloniale geschiedenis van Klazienaveen. Deze film zal op een groot scherm worden getoond.

Daarnaast is er een optreden van een Schotse piper en burgemeester Eric van Oosterhout leest vier verhalen voor over gebeurtenissen nabij de Dordsebrug. De acteurs van toneelvereniging Bargerveen vormen het levend decor, waarbij ze de verhalen die worden verteld, uitbeelden.

Deze historische avond is op vrijdag 12 november 2021 en begint om 19.00 uur. Deze avond wordt, anders dan andere jaren, gehouden in de H. Henricuskerk aan de Stellingstraat Zuidzijde 4 in Klazienaveen. Iedereen is van harte welkom.

Inschrijven

Kaarten zijn vanaf 1 oktober à € 5,00 (incl. koffie/thee) beschikbaar via het inschrijfformulier. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Aangezien het een evenement betreft (en geen kerkbezoek) is Historisch Klazienaveen helaas wettelijk verplicht bezoekers te vragen een QR-code of vaccinatiebewijs te tonen (dit conform de algemene regelgeving omtrent evenementen). Uiteraard houden wij de wetgeving hieromtrent scherp in de gaten, mocht er iets worden gewijzigd, dan zullen wij dat zo snel mogelijk bekend maken.

Organisator

Historische Klazienaveen
Telefoon
06-53545376
E-mail
info@historischklazienaveen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

H. Henricus kerk, Stellingstraat Zuidzijde 4, 7891 JA Klazienaveen
Stellingstraat Zuidzijde 4
Klazienaveen, Drenthe 7891 JA Nederland
+ Google Maps