Busscherdrums vervangt Klabats

Busscherdrum Klazienaveen

Onlangs bereikte ons het minder leuke nieuws dat alternatieve percussiegroep Klabats, die wij hadden geboekt voor onze Historische Avond op donderdag 17 november aanstaande, is opgeheven, omdat een aantal leden zijn gestopt.

We hebben in Busscherdrums uit Klazienaveen een waardige vervanger gevonden. Direct na het nieuws van het stoppen van Klabats hebben we contact opgenomen met Henk Busscher en die heeft zich meteen bereid gevonden om op donderdag 17 november aanstaande, tijdens onze jaarlijkse Historische Avond, op te komen treden met zijn groep.

Naast slagwerk zullen er ook blazers aanwezig zijn. Ook dit belooft een spectaculair optreden te worden.

Het belooft weer een spectaculaire avond te worden met mooie, luchtige en veelal grappige verhalen over kleine criminaliteit, kwajongensstreken en smokkelaars die zich hebben afgespeeld in Klazienaveen en omgeving. Dit wordt een avond vol amusement en verrassende elementen, verzorgd door Toneelgroep Bargerveen, de hele avond door.

Kaartverkoop

De toegangskaarten kosten € 5 per persoon (incl. koffie/thee) en zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek Klazienaveen of online te bestellen via >>> DEZE LINK <<<