Een middagje Onvergetelijk Klazienaveen

klazienaveen trambrug

Klazienaveen – Stichting Historisch Klazienaveen houdt op vrijdagmiddag 9 maart aanstaande, van 14.00 tot 15. 00 uur een middagje Onvergetelijk Klazienaveen, met als thema ‘Hoe zag Klazienaveen er vroeger uit?’. De middag wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkgroep Dementievriendelijk Klazienaveen en wordt gehouden in de Noorderbreedte.

Onvergetelijke middag

Aan de hand van foto’s, film en verhalen worden herinneringen opgehaald aan het Klazienaveen van vroeger. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom op deze ‘onvergetelijke’ middag.

De middag wordt gehouden in de Noorderbreedte en duurt van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. De inloop is vanaf 13.30 uur.

Lees ook: Klazienaveen Samen Dementievriendelijk in teken van herinneringen aan eigen dorp

Kaarten

De kaarten kosten € 2,50 per persoon en zijn verkrijgbaar bij Schoencomfort Herna aan het Van Echtenskanaal NZ 149 in Klazienaveen. Heb je geen kaart? Geen probleem, meld je gewoon vrijdagmiddag in de Noorderbreedte. Kom wel op tijd, want vol is wel vol.

Kinderen gratis toegang

Kinderen met begeleiding tot en met 14 jaar hebben gratis toegang. Koffie of thee of een glas fris voor de kinderen en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte

Meteoor 3
7891 BD Klazienaveen
Telefoon: (0591) 31 30 47