Foto-expositie “10 jaar Veenvaart” in Klazienaveen

Expositie 10 jaar Veenvaart in Klazienaveen

Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van Klazienaveen tijdens een unieke expositie in het oude Rabobankpand aan het Van Echtenskanaal NZ 530. Op 25 mei, 1 juni en 2 juni worden bezoekers verwelkomd om een reis terug in de tijd te maken aan de hand van een uitgebreide collectie oude foto’s.

Daarnaast zijn er diverse historische werktuigen te zien. De expositie wordt georganiseerd door de Handelsvereniging Klazienaveen met medewerking van Stichting Historisch Klazienaveen, Veenvaart, Veenpark, Museum Brands, Veenland Express en Smalspoor Museum.

Ontdek de geschiedenis van de Veenvaart en van Klazienaveen

Een bijzonder hoogtepunt van de expositie zijn 10 foto’s van oude panden in het centrum van Klazienaveen, elk gemonteerd en tentoongesteld met een uitdagende vraag: Welke winkel bevindt zich nu in dit pand? Bezoekers worden aangemoedigd om hun kennis te testen door alle 10 foto’s te raden en maken zo kans op mooie prijzen!

Of je nu een geboren en getogen inwoner bent of nieuwsgierig naar de geschiedenis van Klazienaveen, deze foto-expositie biedt een boeiende ervaring voor jong en oud. Mis deze unieke kans niet en kom langs tijdens de openingstijden van deze mooie expositie!

Openingstijden expositie “10 jaar Veenvaart”

Zaterdag 25 mei van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 1 juni van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag 2 juni van 12:00 tot 16:00 uur

Gratis toegang

De bezoekers van de expositie kunnen een vragenformulier invullen om de kennis te testen van en over de geëxposeerde onderdelen. Voor de goede inzenders zijn er kansen op mooie prijzen!

Meer weten over de Veenvaart? Bekijk dan de website www.veenvaart.nl.