Historische wandeling door Klazienaveen op 26 oktober

dordschebrug dordsebrug ovonde klazienaveen

dordschebrug dordsebrug ovonde klazienaveenHet dorp Klazienaveen heeft een relatief korte maar indrukwekkende veenkoloniale geschiedenis. Om de geschiedenis te laten zien organiseert de Stichting Historisch Klazienaveen op woensdag 26 oktober een historische wandeling door Klazienaveen.

Onder leiding van een gids wordt een ongeveer 2 uur durende wandeling gemaakt langs een groot aantal historische hoogtepunten in Klazienaveen.

We starten met een groep van maximaal 20 personen. Bij voldoende belangstelling wordt er een volgende datum vastgesteld. Voor grote groepen kan een aparte afspraak worden gemaakt.

De kosten bedragen € 6,50 per persoon en dat is inclusief gids, een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretje cake. Tijdens de wandeling wordt nog een folder uitgereikt over de hoogtepunten van de wandeling.

Deelnemers worden op woensdag 26 oktober om 10.00 uur ontvangen in De Witte Olifant, Van Echtenskanaal NZ 600 in Klazienaveen (telefoon: 0591 – 39 47 87). Van daaruit start vervolgens de wandeling.

Opgave

Opgave is mogelijk via: info@historischklazienaveen.nl. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met Jans Jagt (06 – 19 87 51 14) of Lammert Schoonewille (06 – 53 54 53 76).

Andere keer meewandelen?

Wilt u ook graag een keer meewandelen, maar schikt deze datum u niet? Stuur dan een mail waarin u dat kenbaar maakt. Zodra de data voor de volgende wandelingen bekend zijn krijgt u automatisch bericht, zonder enige verplichtingen.