Inschrijving Historische Avond met De Zandtovenaar op 12 november 2021

De Zandtovenaar Gert van der Vijver

*** UPDATE: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN ***

De inschrijving voor de Historische Avond: “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van De Zandtovenaar” op 12 november 2021 is geopend.

Deze Historische Avond wordt gehouden op vrijdag 12 november 2021. Het thema van de avond is “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van De Zandtovenaar”. Zandtovenaar Gert van der Vijver, bekend van tv in binnen- en buitenland, heeft een indrukwekkende film gemaakt over de veenkoloniale geschiedenis van Klazienaveen. Deze film zal op een groot scherm worden getoond.

Daarnaast is er een optreden van een Schotse piper en burgemeester Eric van Oosterhout leest 4 verhalen voor over gebeurtenissen nabij de Dordsebrug. De acteurs van toneelvereniging Bargerveen vormen het levend decor, waarbij ze de verhalen die worden verteld, uitbeelden.

Deze historische avond is op vrijdag 12 november 2021 en begint om 19.00 uur. Deze avond wordt gehouden in de H. Henricuskerk aan de Stellingstraat Zuidzijde 4 in Klazienaveen. Iedereen is van harte welkom.

Inschrijven

Kaarten kosten € 5,00 (incl. koffie/thee), kinderen tot 12 jaar (t/m 11 jaar) zijn gratis. Inschrijven kan vanaf 1 oktober middels onderstaand formulier. Vul het formulier geheel in, selecteer het aantal personen van 12 jaar en ouder en klik op [VERSTUUR]. Je komt dan direct in het betaalscherm van de bank om de inschrijving met iDEAL te betalen. Kun je op de een of andere manier niet online betalen, stuur dan een bericht via ons contactformulier.

Aangezien het een evenement betreft (en geen kerkbezoek) is Historisch Klazienaveen helaas wettelijk verplicht bezoekers te vragen een QR-code of vaccinatiebewijs te tonen (dit conform de algemene regelgeving omtrent evenementen). Uiteraard houden wij de wetgeving hieromtrent scherp in de gaten, mocht er iets worden gewijzigd, dan zullen wij dat zo snel mogelijk bekend maken.