Kaarten Historische Avond vanaf 1 oktober beschikbaar

Historisch Klazienaveen Veenarbeider

De jaarlijkse Historische Avond wordt dit jaar gehouden op donderdag 16 november 2023, wederom in de kantine van het Esdal College Klazienaveen, ingang via de bibliotheek.

Het thema van de avond is De Veenarbeider

Bijna iedere Klazienavener heeft wel een familielid die zijn of haar boterham verdiende in het veen. De
veenarbeider stond mede aan de basis van de ontwikkeling tot een prachtig dorp.

De avond begint om 19.00 uur, de zaal is om 18.30 uur open. De entree bedraagt € 5,00 en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

De presentatie van de avond is in handen van André Zwake en Jans Jagt. De presentatie wordt ondersteunt
door talrijke foto’s en filmpjes.

Verder is er medewerking van de toneelgroep Bargerveen. Bezoekers worden op muzikaal ontvangen door Gary Vandenberg. Een heel bijzondere muzikale bijdrage is er van De Roeglanders. Het belooft dus weer een unieke avond vol historie, spanning, sensatie en humor te worden. Dat wil je niet missen!

Markt met streekproducten en unieke items

Daarnaast is er een kleine markt met (oude) streekproducten en unieke items. Er is eventueel nog plek voor enkele verkoper. Heb jij producten te koop van vroeger of uit onze streek en wil jij ook op die markt staan? Neem dan contact op met Lammert Schoonewille via telefoonnummer 06 – 53 54 53 76.

Kaarten vanaf 1 oktober online verkrijgbaar

Kaarten voor deze Historische avond op donderdag 16 november zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar via onze website www.historischklazienaveen.nl.