Kaartverkoop Historische Avond “De Veenarbeider”

Historisch Klazienaveen Veenarbeider

De kaartverkoop voor onze jaarlijkse Historische Avond is inmiddels gestart.

Deze avond is dit jaar op donderdag 16 november 2023, wederom in de kantine van het Esdal College Klazienaveen, ingang via de bibliotheek. Het thema is “De Veenarbeider”

Kaartverkoop ook via de bibliotheek in Klazienaveen

Naast de online kaartverkoop via bovenstaande knop is het ook mogelijk om je kaarten te kopen in de bibliotheek in Klazienaveen op het adres: Van Echtenstraat 24 in Klazienaveen (naast het Esdal College). Let wel, de betaling in de bibliotheek is à contant.

Het thema van de avond is De Veenarbeider

Bijna iedere Klazienavener heeft wel een familielid die zijn of haar boterham verdiende in het veen. De veenarbeider stond mede aan de basis van de ontwikkeling tot een prachtig dorp.

De avond begint om 19.00 uur, de zaal is om 18.30 uur open. De entree bedraagt € 5,00 en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

De presentatie van de avond is in handen van André Zwake en Jans Jagt. De presentatie wordt ondersteunt door talrijke foto’s en filmpjes.

Verder is er medewerking van de toneelgroep Bargerveen. Bezoekers worden op muzikaal ontvangen door Gary Vandenberg. Een heel bijzondere muzikale bijdrage is er van De Roeglanders. Het belooft dus weer een unieke avond vol historie, spanning, sensatie en humor te worden. Dat wil je niet missen!

Markt met streekproducten en unieke items
Daarnaast is er een kleine markt met (oude) streekproducten en unieke items. Er is eventueel nog plek voor enkele verkoper. Heb jij producten te koop van vroeger of uit onze streek en wil jij ook op die markt staan? Neem dan contact op met Lammert Schoonewille via telefoonnummer 06 – 53 54 53 76.

Naast de online kaartverkoop is het ook mogelijk om je kaarten te kopen in de bibliotheek in Klazienaveen op het adres: Van Echtenstraat 24 in Klazienaveen (naast het Esdal College). Let wel, de betaling in de bibliotheek is à contant.

>>> Klik hier om de handleiding te bekijken voor het online kopen van de kaarten <<<