Kaartverkoop huifkartochten

Huifkartocht Klazienaveen

De kaartverkoop van de huifkartochten langs de (voormalige) bruggen in en om Klazienaveen op zondag 9 juni aanstaande is vrijdag 24-05-2024 om 12:00 uur  gestart via historischklazienaveen.weticket.com.

Er zijn 2 tochten, eentje om 10:00 uur en eentje om 13.00 uur.

De huifkartocht begint en eindigt aan het kanaal op de hoek Langestraat / Achter de Brandweer, tussen de ovonde en de Eben Haezerkerk in Klazienaveen. Van daaruit gaan we met de huifkar, die wordt voorgetrokken door een trekker, een rondje rondom en door Klazienaveen, langs de bruggen van Klazienaveen. Dit zijn zowel bestaande als voormalige bruggen die in Klazienaveen zijn of zijn geweest.

De huifkartocht

Onderweg vertelt een gids over de geschiedenis van de diverse bruggen. Tevens is er een hapje en een drankje voor onderweg.

Vanwege de aanwezigheid van veel kanalen en wijken kende Klazienaveen vanzelfsprekend ook veel bruggen. Vele bruggen zijn verdwenen, de historie is gebleven.

De huifkartocht wordt 2 keer gereden. De eerste rit begint zondag 9 juni 2024 ‘s ochtends om 10:00 uur, de tweede rit begint ‘s middags om 13:00 uur. Elke rit zal naar verwachting zo’n 1,5 uur duren. Het begin en eindpunt is langs het kanaal op de hoek Langestraat / Achter de Brandweer, tussen de ovonde en de Eben Haezerkerk in Klazienaveen.

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 10,00 per persoon. De kaartverkoop start vrijdag 24 mei om 12:00 uur. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt (27 voor de ochtendrit, 24 voor de middagrit). Tickets kun je bestellen via onderstaande link:

Koop hier je kaarten voor de huifkartocht op zondag 9 juni 2024

Opstapplaats

Opstappplaats huifkartocht