Loopfestijn staat centraal bij Verhalentafel op 11 mei

Marathon van Klazienaveen - Drenthe Loopfestijn

In de vestiging van Facet in Klazienaveen (Bibliotheek Klazienaveen) wordt op donderdag 11 mei de tweede editie van “Verhalentafel – Het verhaal van Klazienaveen” gehouden. Hierbij staat de Marathon van Klazienaveen (het Drenthe Loopfestijn) centraal.

Onder leiding van Stichting Historisch Klazienaveen worden ervaringen en verhalen uitgewisseld van (oud) deelnemers en organisatoren over het sportevenement dat sinds 1984 wordt georganiseerd. Deze bijeenkomst begint om 19:00 uur en duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee.

Historisch Klazienaveen en Facet slaan de handen ineen met ‘de verhalentafel’!

Tijdens de verhalentafel vertellen we elkaar, onder het genot van een kopje koffie aan de koffietafel, verhalen van vroeger over Klazienaveen en de omliggende dorpen. Ieder kwartaal hebben we hiervoor een ander thema uitgekozen.

De thema’s die in 2023 voorbij zullen komen, zijn:

  • 16 februari 75-jaar Rademaker
  • 11 mei: de marathon van Klazienaveen
  • 14 september: Winkelweek in Klazienaveen

Heb je zin om hierbij aanwezig te zijn, of heb je zelf een leuk verhaal uit het verleden met ons te delen, geef je dan snel op.

Deelname is gratis, evenals het kopje koffie!

Opgeven

Wil je ook komen, dan kun je je bij voorkeur opgeven via de website van Facet of via e-mail: klazienaveen@facet-emmen.nl of per telefoon +31 (0)591312915. Opgeven is niet verplicht, maar geeft de organisatie een idee van de te verwachten drukte. Heb je je niet opgegeven, maar je wilt toch komen? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij zien je graag!