Nieuwe route Historische Wandeling op zondag 8 april

Klazienaveen-1926-Molen-van-Borker

Klazienaveen – Stichting Historisch Klazienaveen heeft een nieuwe route voor de Historische Wandeling door Klazienaveen samengesteld. Op zondag 8 april staat de eerste editie van deze nieuwe editie op het programma.

Nieuwe route

Stichting Historisch Klazienaveen is de afgelopen tijd druk bezig geweest om een nieuwe route voor de Historische Wandeling samen te stellen. De eerste route bestreek het gedeelte ten noorden van het Van Echtenskanaal. De nieuwe route gaat langs historische bezienswaardigheden ten zuiden van het Van Echtenskanaal. Een geheel nieuwe route dus. Wat wel gelijk is gebleven zijn het begin- en eindpunt bij De Witte Olifant.

Start van de wandeling

De start van de wandeling is om 14.00 uur vanuit Diner Café De Witte Olifant. De inloop is vanaf 13.30 uur. Na een kop koffie of thee en een plak ouderwetse arretjescake wordt onder leiding van een gids begonnen aan de ongeveer 4,5 kilometer lange wandeltocht langs historische bezienswaardigheden ten zuiden van het Van Echtenskanaal.

Aanmelden

De kosten bedragen € 6,50 euro per persoon. Aanmelding is mogelijk via het e-mailadres info@historischklazienaveen.nl, per telefoon via nummer 06-53545376 of door het onderstaande formulier in te vullen. Als je het formulier invult, kun je direct betalen.

Formulier niet gevonden