Stem op ons, jouw stem is geld waard!

Rabobank Clubsupport 2022 stem op ons

Stichting Historisch Klazienaveen doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank ClubSupport! Stem op ons, jouw stem is geld waard!

Rabobank Emmen-Coevorden stelt weer een fors bedrag beschikbaar voor lokale verenigingen. Je kunt van 5 september t/m 27 september 2022 jouw stem uitbrengen op Stichting Historisch Klazienaveen!

Stemmen

Hoe kun je stemmen? Je kunt via de Rabo-app stemmen door in te loggen in de app. Dan ga je naar ‘Service’, ‘Zelf regelen’ en dan naar beneden scrollen en naar ‘Lidmaatschap’. Klik daar op ‘Rabo ClubSupport’ en breng je stem uit.

Je kunt ook stemmen via de website van de Rabobank website (zoek op “historisch klazienaveen” of “klazienaveen“) en breng je stem uit!

Jouw stem is geld waard!

De stemmen zijn geld waard. Des te meer stemmen er op Stichting Historisch Klazienaveen worden uitgebracht, des te meer geld wij ontvangen. Met het geld kunnen wij nog meer leuke activiteiten organiseren en benodigde materialen aanschaffen.

Doe mee en steun onze stichting!

Het bekendmaken van de resultaten vindt 10 oktober plaats.
Stemmen kan tot 27 september. Wacht daarom niet te lang en laat jouw stem niet verloren gaan, want jouw stem is geld waard! Stem nu direct in de Rabo App of op Rabo online bankieren.

Rabobank Clubsupport 2022 1
Stem op Stichting Historisch Klazienaveen – Jouw stem is geld waard.