Verhalentafel Thema “Winkelweek” op donderdag 14 september

Winkelweek Klazienaveen

Historische Klazienaveen organiseert samen met Facet dit jaar een aantal verhalentafels die het verhaal van Klazienaveen vertellen.

Eerder dit jaar is er een verhalentafel geweest over Rademakers Gieterij en eentje over de Marathon van Klazienaveen. Morgenavond, donderdagavond 14 september 2023 staat de winkelweek van Klazienaveen centraal tijdens de verhalentafel. Iedereen is van hartelijk welkom, de toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee. Heb je zelf nog foto’s of andere leuke aandenkens aan de winkelweek, neem die dan vooral mee!

De verhalentafel begint om 19.00 uur in de bibliotheek in Klazienaveen en duurt een uurtje.

Winkelweek in Klazienaveen

Tijdens de verhalentafel vertellen we elkaar, onder het genot van een kopje koffie aan de koffietafel, verhalen van vroeger over de winkelweek in Klazienaveen. De avond begint met een inleiding over de geschiedenis van de winkelweek in Klazienaveen, aangevuld met enkele foto’s. Tussentijds en daarna is er volop de gelegenheid om zelf verhalen te vertellen van wat je weet of hebt meegemaakt over of tijdens de winkelweek. Heb je iets leuks om te laten zien? Neem dat dan vooral mee!

Heb je zin om hierbij aanwezig te zijn, of heb je zelf een leuk verhaal uit het verleden met ons te delen, dan ben je van harte welkom.

De toegang en de koffie of thee zijn gratis. Om ons een indruk te geven hoeveel mensen we kunnen verwachten is vooraf aanmelden gewenst, maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan via deze link.

Heb je je niet opgegeven en je denk op het laatste moment dat het toch wel interessant is? Geen probleem, je bent ook zonder opgave van harte welkom. Voor vragen of informatie kun je bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Locatie:
Bibliotheek Klazienaveen
Van Echtenstraat 24
7891 LM Klazienaveen
Telefoon: 0591 312 915

Historische Avond 16 november

Op donderdag 16 november zal, zoals ieder jaar, ook weer de Historische Avond plaatsvinden. Het thema van deze avond is “De Veenarbeider”. Zoals je inmiddels van ons gewend bent zal het weer een avond vol verhalen, foto’s, video’s, muziek en andere vormen van entertainment, waaronder enkele verrassingen, zijn. Ook is er dit keer een kleine markt in de oude stijl. De kaartverkoop van deze historische avond begint op 1 oktober aanstaande. Geef je snel op, want vol is vol!