Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Jouw stem is geld waard!

Rabobank Clubsupport

Stichting Historisch Klazienaveen doet dit jaar ook mee aan de Rabo ClubSupport!

Rabobank Emmen-Coevorden stelt weer een fors bedrag beschikbaar voor lokale verenigingen. Je kunt vanaf 4 september jouw stem uitbrengen op Stichting Historisch Klazienaveen!

Stem op Stichting Historisch Klazienaveen

Ben jij lid van de Rabobank? Dan kun je op ons stemmen vanaf 4 september aanstaande via Rabo Clubsupport. Daarmee steun je onze stichting zodat we ook volgend jaar weer leuke dingen kunnen organiseren. Het leukste is bovendien dat het jou geen geld kost!
We zijn jou heel dankbaar als je op ons stemt. Stemmen kan tot 26 september aanstaande.

Stemmen

Hoe kun je stemmen? Je kunt via de Rabo-app stemmen door in te loggen in de app. Dan ga je naar ‘Service’, ‘Zelf regelen’ en dan naar beneden scrollen en naar ‘Lidmaatschap’. Klik daar op ‘Rabo ClubSupport’ en breng je stem uit.

Je kunt ook >>> stemmen via de website van de Rabobank website <<< (zoek op “historisch klazienaveen”) en breng je stem uit!

Jouw stem is geld waard!

De stemmen zijn geld waard. Des te meer stemmen er op Stichting Historisch Klazienaveen worden uitgebracht, des te meer geld wij ontvangen. Met het geld kunnen wij nog meer leuke activiteiten organiseren en benodigde materialen aanschaffen. En het leuke is, het kost jou zelf geen ene cent!

Doe mee en steun onze club!

Het bekendmaken van de resultaten vindt later dit jaar plaats.
Stem nu direct in de Rabo App of op Rabo online bankieren.

Rabobank Clubsupport